×

Lösögonfransar – tips

För den som inte vill göra en fransförlängning är lösögonfransar en utmärkt produkt. Vill man känna sig lite extra piffig en kväll är ett par bra lösögonfransar lösningen. Jag tänkte ge er mina bästa tips på hur man kan sätta på lösögonfransar och även var man hittar bra och billiga lösögonfransar. Det finns många fina lösögonfransar att välja mellan, både till fest och vardags. Välj efter det utseende du trivs bäst i, nedan tipsar jag om var du kan köpa bra lösögonfransar.

Läs Mer

Sätta på lösögonfransar

Här gäller det att man har ett bra tålamod då det är ganska pilligt och man måste vara koncentrerad. Här kommer mina bästa tips på hur du kan sätta på lösögonfransar steg för steg och därmed piffa till sminkningen.

1. Börja med att mäta upp fransarna efter dina egna fransars längd

Lösögonfransarna ska nämligen sitta på din egen fransrad, det är därför viktigt att de är klippta efter din längd för ett naturligt resultat. Klipp till i ytterkanten om längden skulle behöva justeras.

2. Böj sedan dina egna fransar

För att resultatet ska bli så naturligt som möjligt är det viktigt att du böjer dina egna fransar innan du fäster lösögonfransarna.

3. Mascara och eyeliner

För ett naturligt resultat bör du applicera mascara och eyeliner om så önskas. Detta gör så att dina lösögonfransar och dina vanliga fransar smälter ihop fint.

4. Dags för lim

När stegen ovan är gjorda är det dags för att fästa lim på fransraden på lösögonfransarna. Ett tips är att låta limmet torka i cirka 20 sekunder innan du fäster dem på dina egna fransar, limmet ska vara klibbigt för bästa resultat.

5. Fäst lösögonfransen

Välj om du vill jobba med pincett eller dina egna fingrar, ta det som känns enklast. Fäst fransen i mitten av ögat och tryck sedan fast resten av fransen. Tänk på att den ska sitta så nära dina egna fransar som möjligt för bästa resultat.

6. Ta bort lösögonfransar

Önskar du att ta bort dina lösögonfransar ska du försiktigt dra av de. Om du försiktigt drar bort limmet och rengör med en sminkborttagning som är fri från olja kan du enkelt använda fransarna några fler gånger.

Bra lösögonfransar

Nedan tipsar jag om fina och bra lösögonfransar som du enkelt kan klicka hem för att använda nästa gång du vill göra dig extra fin. Tänk på att det finns många olika fina lösögonfransar, allt från naturliga till mer dramatiska. Passa även på att köpa hem ett extra lim, perfekt att ha i väskan om fransen skulle lossna vid något tillfälle.

Åhlens.se

Åhlens.se